Spelen

MEESPELEN EN KIJKEN

productiehuis200wijmakentheater164
Kwibus maakt 3, 4 en soms wel 5 voorstellingen per jaar. Wil je meespelen in een musical of toneelstuk?
Dat kan ook! Kijk hierboven bij "meedoen".

Voorstellingen van Kwibus zijn te zien in theater Pantalone.
Kaartjes voor de voorstellingen kun je reserveren via www.theaterpantalone.nl
of kopen bij "Uit in IJsselstein" in de bibliotheek.

THEATER CURSUSSEN

PROEF01 KWI poster A1 cursussen lessen 2019 vo1

theaterschool200px
Toneellessen
, musicallessen en zanglessen voor kinderen en soms volwassenen.

 

Een proefles volgen kan ook!

Interesse? Klik hier om je vrijblijvend aan te melden voor meer informatie.

algemene voorwaarden meespelen

Voor het meespelen bij Kwibus zijn een aantal regels van toepassing.
Er wordt met veel mensen gewerkt dus dan is het goed als er wat afspraken zijn. Voor iedereen prettig!

 

blokjerood 1:Je moet alle repetitieavonden beschikbaar zijn. Er komt meestal ruim van te voren een repetitieschema. Je hoeft niet te komen als je niet aan de beurt bent.

 

blokjerood 2: Je werkt mee aan minimaal twee activiteiten buiten het repeteren om. Dit kan b.v. zijn het helpen bij de bar, collecteren, programmaboekjes rondbrengen enzv. Ouders kunnen dit voor hun kinderen doen of samen. (Het helpen met het maken van kleding valt hier niet onder zie punt 4.)

 

blokjerood 3: We verwachten ook veel enthousiasme. Je moet thuis de teksten leren en de aanwijzingen leren die je tijdens de repetities hebt gekregen.

 

blokjerood 4: Je helpt, indien nodig mee met het maken van kleding. Van ouders wordt verwacht dat zij zorg dragen voor de kleding van hun kind en waar nodig helpen met andere zaken, indien nodig. Alle activiteiten van Kwibus worden gedaan door vrijwilligers. Zij kunnen wel wat hulp gebruiken.

 

blokjerood 5: Een bijdrage in de kosten:

  • Als je in een productie speelt betaal je een spelersbijdrage.
    Voor kinderen is dit 52 euro (als je Juniorvriend bent van Kwibus voor het seizoen waarin de repetities starten betaal je 32,50 euro)
  • Voor volwassenen is dit 85 euro (als je Supervriend bent van Kwibus in het seizoen waarin de repetities starten dan betaal je 55 euro)

 

Mocht dit financieel niet haalbaar zijn neem dan contact met ons op. b.v. als je een U-pas hebt.

 

blokjerood 6. Je helpt mee om de voorstelling te promoten en je bent beschikbaar voor eventuele promotionele activiteiten.

 

blokjerood 7. Foto's of filmopnames gemaakt tijdens repetities of voorstellingen mogen door Kwibus gebruikt worden voor promotionele doeleinden en voor het archief.

 

blokjerood 8. De tekstboeken, liedjes, bladmuziek, muziekbanden enzv. die je krijgt bij de repetities zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

 

blokjerood 9. Je persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van de voorstellingen. o.a. door de regie en de kleding. Mogelijk ook door andere disciplines waarvoor contact met jou nodig is. Je gegevens worden niet zonder jouw toestemming gedeeld met een derder partij.